Inner Freedom

Dagretraite – voor vrouwen – zaterdag 9 april

In navolging van de retraite in november, geef ik deze keer een iets verkorte versie op de locatie van de studio. De locatie Huize Leeghwater is tijdelijk niet beschikbaar en er is nog niet bekend wanneer wel weer. 

Inner Freedom – Wanneer we binnen in onszelf ruimte maken, ervaren we meer vrijheid. Zowel in onszelf als in ons dagelijks leven.

You are already free – echter, situaties die we in ons leven tegenkomen, kunnen ons triggeren en emoties laten ervaren waardoor we ons beperkt of belemmerd voelen.

Die situaties en emoties zijn juist daar om ons uit te nodigen om naar ons gevoel te luisteren. Maar hoe doe je dat? Naar je gevoel luisteren? En wat doe je daar vervolgens mee? Hoe kunnen die triggers en emoties leiden naar meer Inner Freedom?

Emoties

Energy in motion. Energie stroomt in principe, maar we kunnen het onbewust ook vastzetten. Dat kan al zo simpel zijn als bepaalde gevoelens niet uitspreken maar inslikken of bepaalde emoties niet hebben doorvoeld. Hoe meer we vast zetten, hoe minder we voelen. 

En hoe meer we ons lichaam en geest openen, hoe meer we voelen. We leren dan steeds beter te luisteren naar de signalen die we krijgen en hierop te vertrouwen.

Om ons te openen, beoefenen we tijdens deze mini-retraite zachte healing yoga en meditatie, inzichtsoefeningen en ademwerk (zie toelichting onderaan). 

In een veilige ruimte waar je mag voelen, kunt vertrouwen op wat je voelt, mag laten doorstromen en los kunt laten om in diepere connectie met jezelf weer in de buitenwereld te treden.

 

Jezelf thuis brengen

De beste plek thuis is bij jezelf. Dus je kunt het er beste maar comfortabel bij maken 😉

Je gaat naar huis met een aantal tools waarmee je in verbinding met jezelf kunt blijven, of je verbinding kunt herstellen wanneer je het even kwijt bent.

Deze retraite is voor hen die een laagje dieper willen gaan om meer leven in hun leven uit te nodigen. Deze retraite is alleen voor vrouwen, zodat iedereen volledig in haar vrouwzijn kan zijn.

 

Tijd

De retraite duurt van 12.30 uur tot 16.30.

Er is thee en water en tussendoor wordt er iets lekkers geserveerd.

Locatie

De mini-retraite vindt plaats in de studio van Yogastudio See You aan de Van IJsendijkstraat 409D.

Kosten

De kosten zijn €69,- 

De retraite gaat door bij minimaal 5 personen, met een max van 7 personen.

Aanmelden

Aanmelden kan per email: laura@yogastudioseeyou.nl

Ademwerk

Ademwerk is een speciale methode van ademen waarbij je de adem vrij laat stromen en oude lagen van spanning vanzelf loskomen. Je ligt ontspannen en ademt een vrije en verbonden ademhaling onder begeleiding van muziek. Het ademwerk zelf duurt zo’n 45 minuten waarin je door allerlei lagen van jezelf heen gaat.

Tijdens de ademsessie kom je komt in een diepe ontspannen staat, een soort droomstaat waarbij je zelfhelende vermogen geactiveerd wordt. Energie gaat stromen en oude opgeslagen spanningen kunnen los komen. Je kunt inzichten krijgen over de richting in je leven en wat goed voor jou is.

0