Inner Freedom

Dagretraite – voor vrouwen – zaterdag 29 oktober

Inner Freedom 

De ervaring van vrijheid zit in jezelf. Je bent allang al vrij, alleen voelen we dat niet altijd zo. Wat is dat wat je ervan weerhoudt je vaker echt vrij te voelen?

Wat mag je loslaten om nog dichter bij je kern te komen? Om met steeds meer gemak door het leven heen te bewegen?

Dagretraite

Deze dag biedt je de gelegenheid om dieper in jezelf af te dalen. Om een bredere visie van jezelf en het leven te krijgen. Zo wordt het steeds duidelijker wat jouw richting is en wat ervoor nodig is die te volgen.

Hoe meer we ons lichaam en geest openen, hoe meer we voelen. We leren steeds beter te luisteren naar de signalen die we krijgen en hierop te vertrouwen.

Daarvoor komen we samen in een cirkel waar je jezelf mag zijn, in een veilige ruimte waar je mag voelen, kunt vertrouwen op wat je voelt en los kan laten. Om daarna in connectie met jezelf weer de buitenwereld in te treden.

We beoefenen zachte healing yoga en meditatie, we doen oefeningen die inzicht brengen en sluiten af met een sessie ademwerk.

Ademwerk

Ademwerk is een methode van ademen die de bewust verbonden ademhaling wordt genoemd. Deze sessie duurt zo’n 45 minuten waarbij je ontspannen op de grond ligt en de adem vrij laat stromen. Onder begeleiding van muziek kom je steeds verder in een diepere ontspanning.

Deze diepe ontspannen staat is een soort droomstaat waarbij je zelfhelende vermogen geactiveerd wordt. Energie gaat stromen en oude opgeslagen spanningen kunnen los komen. Er ontstaat meer ruimte en je kunt inzichten krijgen over de richting in je leven en wat goed voor jou is.

 

Jezelf thuis brengen

De beste plek thuis is bij jezelf, dus kunnen we hier het beste maar een vertrouwde plek van maken.

Je gaat naar huis met een aantal tools waarmee je in verbinding met jezelf kunt blijven, of je verbinding kunt herstellen wanneer je het even kwijt bent.

Deze retraite is voor hen die een laagje dieper willen gaan om meer leven in hun leven uit te nodigen. Deze retraite is alleen voor vrouwen, zodat iedereen volledig in haar vrouwzijn kan zijn.

 

Tijd

De retraite duurt van 10.30 uur tot 17.00

We sluiten af met een goed gevulde vegetarische maaltijd en tussendoor wordt er nog een traktatie geserveerd.

Locatie

Deze dag vindt plaats bij Huize Leeghwater te Zuidoostbeemster

Kosten

De kosten zijn €149,- 

De retraite gaat door bij minimaal 5 personen, met een max van 8 personen.

Aanmelden

Aanmelden kan per email: laura@yogastudioseeyou.nl

0